21 januari 2021

“Lijnrecht-formule doorontwikkelen om te blijven doen wat we beloven”

HENGELO - Lijnrecht in Hengelo is onlangs via een interne overname overgegaan van oprichter Niels Perik naar merkregisseur Jeroen Roelofs en business developer Wob ten Hoeve. Beide ondernemers waren zelf al enige tijd verbonden aan de franchise.

 

Het afscheid van Perik en de overname door Roelofs en Ten Hoeve zijn weliswaar grote veranderingen, maar ze markeren vooral een mooie, nieuwe toekomst. Ten Hoeve: “In de werkwijze van het collectief en in de dienstverlening aan onze klanten verandert er helemaal niets. Sterker nog, ik verwacht dat we door de toenemende én veranderende marktvraag als collectief alleen maar groeien. Gezien onze eigen groeiambitie willen we ook meer zelfstandige marketing- en communicatiespecialisten aan ons binden om nog meer klanten te helpen bij hun eigen groeiambities.”

Een fantastisch avontuur

Ruim 15 jaar geleden - tijdens zijn studie - startte oprichter Niels Perik Lijnrecht als digital agency. Perik: “Ik vond Lijnrecht een fantastisch avontuur. En kijk met veel trots terug op wat we hebben bereikt voor klanten. Met een unieke mix van kennis en kunde, de focus op het ondernemerschap en eigen verantwoordelijkheid, de Lijnrecht-formule als geheel: het heeft van Lijnrecht een veelzijdig full-service reclamebureau gemaakt. Weliswaar in een organisatiestructuur die ongewoon is in onze branche, maar daarmee tegelijkertijd ook aantoonbaar iets unieks en verrassends te bieden heeft.”

Vandaag neemt Perik afscheid: “Ik ga wat nieuws doen, omdat ik nog meer tijd wil besteden aan waar écht mijn hart ligt en wat ik het leukste vind. En dat is het uitvinden van nieuwe en slimme product- en dienstenconcepten. Ik ben blij dat Jeroen en Wob het stokje van mij overnemen en van Lijnrecht een nog mooier succes willen maken. Twee mooie namen uit ons vakgebied en bovenal fijne mensen. Ik blik terug op een prettige, succesvolle en leerzame periode. Allemaal bedankt voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren!”

Doorontwikkelen en groeien

Lijnrecht gaat verder en dat alles onder het vertrouwde motto ‘Lijnrecht. Helpt bedrijven groeien.’ en op het vertrouwde adres: de Demmersweg 3 in Hengelo. Roelofs geeft aan uit te kijken naar de komende jaren: “Zoals gezegd, voor onze klanten gaat er niets veranderen met het vertrek van Niels. Duidelijk is wel dat we als bureau goed in de spiegel moeten blijven kijken gezien de huidige coronacrisis. Ondanks dat we als Lijnrecht een goed jaar hebben gehad, zal het ongetwijfeld invloed hebben op de vragen uit de markt én de behoefte van onze klanten. Het is belangrijk dat we de Lijnrecht-formule doorontwikkelen, zodat we - ook na corona - blijven doen wat we beloven: bedrijven helpen groeien.”

Reacties

Reacties aan het laden...

Meer in artikelen

Ander nieuws