11 september 2020

Westermaat in Bedrijf

De ondernemersvereniging OV Westermaat gaat vanaf 11 september door het (bedrijfs)leven als Westermaat in Bedrijf. Onder het motto: Kloppend ondernemershart.

Met de naamsverandering, die gepaard gaat met een nieuw logo en een nieuwe website (www.westermaat.nl) wil de ondernemersvereniging zich nog meer en vooral nog actiever manifesteren als dé bruisende club van en voor bedrijven gevestigd op bedrijventerrein Westermaat.

Bedrijven in alle soorten, maten en uitvoeringen. Van de kleinste eenmanszaak tot en met wereldconcerns en alles daartussen. Lokaal, regionaal, nationaal en internationaal actief. In alle denkbare branches en sectoren.

Voor al deze bedrijven wil Westermaat in Bedrijf de ondernemersvereniging zijn die ertoe doet. Die de serieuze gesprekspartner is voor de gemeente Hengelo en tal van andere (overheids)instanties. Die opkomt voor de belangen van alle bedrijven op bedrijventerrein Westermaat. Die staat voor een in alle opzichten prima vestigingsklimaat. Een ondernemersvereniging kortom die ondernemerszin een ´boost´ geeft en elk ondernemershart sneller doet kloppen.

Op 11 september wordt de nieuwe naam officieel bekend gemaakt door een rondgang op Westermaat langs de bedrijven op Westermaat. Tijdens de jaarlijkse BBQ, donderdag 1 oktober 2020, vanaf 17:30 uur bij De Houtmaat aan de Houtmaatweg 9 Hengelo, zal er een feestelijke bijeenkomst zijn waar het bestuur de toekomstplannen van Westermaat in Bedrijf verder bekend maakt.

Voor meer informatie over Westermaat in Bedrijf en/of een gesprek met het bestuur van de vereniging kunt u contact opnemen met het bestuur van bedrijventerrein Westermaat, R. Bos (voorzitter) 06 – 3166 5932 of info@westermaat.nl

www.westermaat.nl

Reacties

Reacties aan het laden...

Meer in artikelen

Ander nieuws