17 mei 2019

Voor de tiende keer organiseert het Saxion Centrum voor Ondernemerschap de Saxion Ondernemers Award; een wedstrijd voor ondernemende studenten en alumni van Saxion. In drie rondes werken de deelnemers toe naar de Grande Finale, dit jaar op woensdagavond 5 juni in het Wilminktheater, Enschede.

De winnaars gaan naar huis met een prijzenpakket ter waarde van € 10.000,- en € 7.500,-, waarmee zij een vliegende start krijgen voor hun startup of onderneming. Meer informatie en gratis tickets voor de finale via: www.saxion.nl/ondernemersaward.  

Talenten in contact met bedrijven

Om dit allemaal mogelijk te maken wordt er een beroep gedaan op de ondernemende regio Oost-Nederland. Speciaal voor de partners van de Saxion Ondernemers Award organiseren zij daarom een exclusief voorprogramma ‘M’eat our Talent’. Dit is een ‘talentendiner' waar Saxion-talenten in contact worden gebracht met het regionale bedrijfsleven. Deze talenten zijn onder andere de finalisten van de Saxion Ondernemers Award, startups, trainees van Fast Forward, Smart Solutions-studenten en Top Talent-studenten. Alles onder het genot van een driegangendiner en een inspirerende keynote speaker: Ron Simpson van The Avocado Show.

Over Ron Simpson - The most exciting food startup in the world

Het ongelooflijke verhaal van twee vrienden uit Amsterdam met een klein restaurantje in De Pijp dat binnen een jaar het gezicht werd van een internationale miljardenindustrie. Avocado-fans kampeerden voor de deur, 100.000 followers hielpen mee op social media, 60 landen publiceerden het verhaal in oneindig veel talen, er waren 70 franchise aanvragen nog voor de opening en de beelden werden zo’n 500 miljoen keer bekeken. Hoe dan? Dat vertelt Ron Simpson, founder van The Avocado Show, je met ongekende passie en humor. Marketing tips en strategieën, internationaal uitbreiden, lekker eten en een duurzame toekomst.

Datum: woensdag 5 juni 2019

Tijd: 16.00 - 19.00 uur

Locatie: Muziekcentrum, Enschede

Voor dit exclusieve voorprogramma zijn nog enkele losse dinertickets te koop voor € 125,- per stuk. Meer informatie via: Yvonne Kholmy - de Jong, y.dejong@saxion.nl of 06 - 10 52 61 94.

Reacties

Reacties aan het laden...

Meer in artikelen

Ander nieuws